Sabtu, 14 April 2012

Ben Ashaari Tanya 5 Blog Best Pilihan Saya..

                               
      
BEN ASHAARI


Assalamuaalaikum and salam 1 Malaysia you all... Ila nak join segmen Ben Ashaari yang pemes nih.Ni la kali pertama Ila join Segmen Ben Ashaari ni , tajuk segmen ni ialah 5 Blog Best Pilihan Saya

1. Nisa Kay
Ila pilih blog Nisa Kay ni sebab Ila tertarik dengan cara penulisan beliau yang sempoi dan bersahaja.
Beliau juga rajin mengupdate blog dan beliau seorang yang suka mengambil gambar dan diambil gambar.
Kebanyakan gambar beliau ada gaya tersendiri.
2. Lyssa Faizureen
Blog Lyssa Faizureen juga adalah antara blog pilihan Ila,Ila pilih blog Lyssa ni sebab blog beliau ada banyak tutorial untuk mencantikkan blog.Kebanyakan widget di blog Ila ni pun hasil daripada tutorial beliau.
3.Fatin Liyana
Ila rajin jugalah singgah blog Fatin Liyana , retis blogger yang cute nihh...  Ila tertarik dengan cara penulisan beliau yang ada gaya tersendiri dan gambar-gambar beliau yang gojezz.
4. Ben Ashaari
BEN ASHAARI
Ben Ashaari juga adalah salah seorang blogger yang aktif berblog.
Semangat beliau untuk berblog mendorong semangat Ila.

5. Cik Epal

Blog CikEpal adalah blog terakhir pilihan Ila hari ini.... 
Ila pilih CikEpal sebab gaya penulisan beliau


Bye uolss

6 ulasan:

  1. Dari segmen yang sama.. http://rochellesecret.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html :)

    BalasPadam
  2. wish me to b on d list soon^^
    Nice to know U^^
    Harap dapat beri tunjuk ajar untuk budak baru mcm ary^^

    *Sejujurnya,itu COPY PASTE^^
    Terlampau banyak kali nak kena taip*

    BalasPadam
  3. Semua yang terbaik.. Pandai awak pilih eh ;)  [info]

    BalasPadam
  4. salam perkenalan! deno datang dari blog abgben dan folow sini! yeah!!!

    jom ke blog deno, nak tak? (^_^)

    BalasPadam
  5. Rochel : nice blog you
    Ary : nice to know you too .. :)
    LuLu : saya minat blog diorang semua :)
    Deno: salam kenal , thanks follow, nice blog deno

    BalasPadam
  6. Datang dari segmen yg sama,salam kenal :D

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html

    BalasPadam